LOGIN
  SEARCH
  

FINNISH CHARTS 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
FORUM
Finnish singles chart archive
Sisältää hitin
Bug Report
Mitä Suomi Soittaa (1954-1987) - book
A peek into a Studio


 
HOMEFORUMCONTACT

JANNE+TULKKI
0 fans
Become a fan

Songwriters and producers
Janne Tulkki, Turkka Mali, Vexi Salmi

DISCOGRAPHY JANNE TULKKI
Discography Singles

TitleLabelRelease
Valkea maaBluebird1999
Linnunradan tuolla puolenSony2011
Jotain mihin luottaaMagnum2015
 
Discography Albums - Studio

TitleLabelRelease
Janne TulkkiBluebird15/02/1999
Tähtitaivaan tuhat kynttilääBluebird1999
Sisältä kultaaBluebird2000
Tulinen sydänBluebird10/10/2001
Unten erämaaBluebird11/2002
Kaikkeni ootBluebird19/05/2004
TarinoitaPFM2005
Viimeinen satamaPFM25/04/2007
GraniittiaWEA23/09/2009
Vieläkö muistatBluebird26/05/2011
Toiset on luotuja kulkemaanBluebird23/05/2012
 
JANNE TULKKI IN FINNISH CHARTS
Singles

TitleEntryPeakweeks
Valkea maa51/1999191
 
Albums

TitleEntryPeakweeks
Janne Tulkki07/1999232
Tähtitaivaan tuhat kynttilää45/1999108
Sisältä kultaa19/2000115
Tulinen sydän42/2001611
Kaikkeni oot22/2004118
Tarinoita18/2005282
Parhaat - 20 suosituinta laulua19/2005323
Viimeinen satama18/2007342
Graniittia40/2009371
Vieläkö muistat22/2011471
SONGS BY JANNE TULKKI
Sort by: Title | Year
1998
Kahden hengen nuotio
Kulkurin kuu
Kuuma sydän, lämmin syli
Paljonko matkaa on tähtiin
Sinisen taivaan sateenkaari
1999
Joulu lapsuuden
Jouluevankeliumi
Joululahja
Joulusaunassa
Jouluyön rauha
Kulkurin Joulukirkko
Kun tuuli kutsuu
Lumpeenkukkia
Meidän kahden Joulu
Mitä Joululta mä toivoisin
Muistan aina Jouluyön
On Joulu tullut pohjolaan
Piparkakkutalon tontut
Puhtaan valkoinen pieni enkeli
Ruusuyö
Sua ilman en voi olla
Sydänten sävel
Tahdon pois
Tähtitaivaan tuhat kynttilää
Toisilleen luodut
Tulen ääni
Tulen Jouluksi kotiin
Tulvii pohjanmaa
Valkea maa
2000
Auringosta aurinkoon
Elokuun kuutamo
Hiekkatie ja pihapolku
Kaksi maailmaa
Laula satakieli
Lumikenttien kutsu
Menneen talven lunta
My Michelle
Onneen eksyneet
Sataa, tuulee ja salamoi
Sellaista se on kun rakastuu
Sinä vain
Sinun vuoksesi vain
Sirppi uuden kuun
Sisältä kultaa
Tähtisilmiesi tuike
Teiden prinssi
Vaikka kuinka kauas toisistamme
Ystävyys
2001
Aika kallis yhteinen
Auringon alla
Hyvää yötä rakkain
Ikävästä kuiskaellen
Jää mun luo
Jos hetken aivan hiljaa ollaan vaan
Kappaleen matkaa
Kolmostie
Kultainen kuu
Matkamies
Oi kuinka kaunis
Otavan sakaran alla
Poutapilven kainaloon
Rakkaus vaikuttaa
Suru sanaton
Tulinen sydän
Tuu, kesä tuu
Yksinäinen pitkä tie
2002
Ei aina käy niin kuin haaveillaan
Hän
Klaani
Mua älä hylkää
Nadja
On jossakin
Puhu hiljaa rakkaudesta
Rakkaustarina
Sain kauniin maan
Sata kelloa
Unten erämaa
Vain kaksi nauhaa
2004
Ajatusten valtaväylä
Esta noche
Havana
Jää mun kainaloon
Kaikkeni oot
Kivestä veistetty sydän
Kivilintu
Kun loistaa kuu
Miksi lähdit sä pois
Niin kaunis on
Suuri tuntematon
Tämä kaunis maa
Tiellä Turhuuden
Toive luokses vie
Vierelläs kuljen
Yksinäiset illat
2005
Aallon harjalla
Haaveita vain
Joku joka rakastaa
Kunpa uskaltaisin
Kurkiauran laulu
Laulu tunteista
Liekki
Luokses kaipaan
Missä olet
Musta yö
Sua mielestäin en saa
Sut haluan
Tarinoita
2007
Jääkuningatar
Kanteen taivaan
Kiire rakastaa
Kun yksin oon
Levoton
Norsunluusydän
On tässä elämässä
Saat mut leijumaan
Tahdon tanssia
Täyttä laukkaa
Viimeinen satama
2009
Aika nautinnon
Antaa elämän tuoda
Graniittia
Huntu valkoinen
Isänpäivä
Jos sulla on aikaa
Kuinka ihmeellinen oot
Laulumiesten legenda
Levoton levoton
Mentävä on
Rakkauden pelikenttä
2011
Huhtikuun ilta
Kauniita kasvoja
Koti kultainen
Kuinka monta satua
Linnunradan tuolla puolen
Minä ja hän
Pala nuotio
Rosoinen tie
Uudestaan
Vieläkö muistat
Yksinäisten kaupunki
2012
Kulkuri ja joutsen
Kulkurin iltatähti
Päivänsäde ja menninkäinen
Rakovalkealla
Reissumies ja kissa
Reppu ja reissumies
Sininen uni
Toiset on luotuja kulkemaan
Tuopin jäljet
Yölinjalla
2015
Jotain mihin luottaa
ALBUMS BY JANNE TULKKI
Graniittia
Janne Tulkki
Kaikkeni oot
Parhaat - 20 suosituinta laulua
Sisältä kultaa
Tähtitaivaan tuhat kynttilää
Tarinoita
Toiset on luotuja kulkemaan
Tulinen sydän
Unten erämaa
Vieläkö muistat
Viimeinen satama


Copyright © 2021 Hung Medien. Design © 2003-2021 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.02 seconds