LOGIN
  SEARCH
  

FINNISH CHARTS 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
FORUM
Finnish singles chart archive
Sisältää hitin
Bug Report
Mitä Suomi Soittaa (1954-1987) - book
A peek into a Studio


 
HOMEFORUMCONTACT

JARI+SILLANP%E4%E4
0 fans
Become a fan


DISCOGRAPHY JARI SILLANPää
Discography Singles

TitleLabelRelease
SatulinnaMTV1995
Olen luonasi ainaMTV1996
Bum bum bumMTV / AXR1997
Meidän paratiisi (Anna Eriksson & Jari Sillanpää)MTV / AXR1997
Valkeaa unelmaaMTV1998
OnnenetsijäVJ1999
KesähittiVJ2001
Takes 2 To TangoEdel2004
Vierellesi kaipaan (Katri Helena & Jari Sillanpää)Bridgehead15/11/2007
Kirkas kipinäEdel2009
 
Discography Albums - Studio

TitleLabelRelease
Jari SillanpääMTV1995
AuringonnousuMTV / AXR1997
OnnenetsijäEdel1999
Hän kertoo sen sävelinEdel2001
Määränpää tuntematonEdel2003
AlbumiVJ30/04/2008
Kuin elokuvissaVJ07/10/2009
Millainen laulu jääBridgehead2011
Rakkaudella merkitty miesWarner26/09/2014
 
Discography Albums - Best Of

TitleLabelRelease
Kuninkaan kyyneleetMediamusiikki2000
 
JARI SILLANPÄÄ IN FINNISH CHARTS
Singles

TitleEntryPeakweeks
Bum bum bum08/1997112
Valkeaa unelmaa10/1998161
Lauluni18/199922
Kuuleeko Eero?25/1999129
Lumilinna51/1999141
Sininen & punainen12/200133
Takes 2 To Tango06/200424
Vierellesi kaipaan (Katri Helena & Jari Sillanpää)50/200724
Liekeissä48/2012154
Sinä ansaitset kultaa52/2014134
 
Albums

TitleEntryPeakweeks
Jari Sillanpää02/1996150
Hyvää joulua44/1996512
Auringonnousu11/1997124
Varastetut helmet46/1998412
Onnenetsijä38/1999112
Kuninkaan kyyneleet45/20002116
Hän kertoo sen sävelin44/2001610
Määränpää tuntematon38/200338
Parhaat44/2005174
Albumi19/2008216
Al ritmo latino!42/200886
Kuin elokuvissa41/2009135
Millainen laulu jää42/2011135
Kaikkien aikojen parhaat12/2013625
Rakkaudella merkitty mies40/2014230
SONGS BY JARI SILLANPÄÄ
Sort by: Title | Year
1994
Elokuun ilta
Kasvot väkijoukossa
1995
Haavoitettu
Kaduilla tuulee
Kirjoitettu tähtiin
Kulku ihmisen
Lago Maggiore
Olen luonasi aina
Oot täydellinen
Pariisi-Helsinki
Punainen taivas
Satulinna
Siellä missä nyt oot
Sun luo tuulina käyn
Tässä kaikki on
1996
Bella notte
Ruusunoksa ja kyyhkynen
Tie naisen sydämeen
1997
Auringonnousu
Bum bum bum
Eiliseen
Heräävä Wien
Jos saan sulle itseni antaa
Jouluyön rauha
Kesäinen häävalssi
Lia
Maijan ja Jannen häävalssi (Jari Sillanpää & Marita Taavitsainen)
Meidän paratiisi (Anna Eriksson & Jari Sillanpää)
On aika auringon
Remember Me (Prima iubire)
Suomi-neidolle
Sydämemme laulu
Tähdet tietävät sen
Tie jokainen
Vie täältä pois
Yö kaunein
1998
Valkeaa unelmaa
1999
Helli minut uneen
Huntujen huuma
Illan viimeinen
Kuuleeko Eero?
Lauluni
Maailman lapset
Meidän laulumme
Onnenetsijä
Pidä minusta kii
Show Must Go On
Sydän mua ohjaa
Uskothan
2001
Eilen kun mä tiennyt en
En milloinkaan, en koskaan
Guldet blev till sand
Hän kertoo sen sävelin
Help Yourself
I Who Have Nothing
I'll Never Fall In Love Again
It's Not Unusual
Jäljet hiekassa
Kesähitti
Love Story / Rakkaustarina
Olet mulle maailmain
Puhu hiljaa rakkaudesta
Rakkauden aamu
Unta en saa
2002
Paremmin kuin kukaan muu
2003
Ai carino!
Elämän liekki
Jean
Karnevaali
Kaunis ikävä
Ohitse kiitävää
Portti
Sininen & punainen
Tahdoin taikka en
Taivas
Tietää et saa
Viilenneen
2004
Takes 2 To Tango
Tulisuudelma (Katri Helena & Jari Sillanpää)
2007
Albumi
Odotetaan aikaa
Suuri näytelmä (Katri Helena & Jari Sillanpää)
Vierellesi kaipaan (Katri Helena & Jari Sillanpää)
2008
Hän laulaa
Ihmisiä suviyössä
Jos hämmentyisin
Luotu kulkemaan
Myönnän
Suuri näytelmä
Taivas tietää
Tuntematon
Valvon
2009
Bond-Medley
Disney-Medley
Feeling Good
Hymy
Jos
Kirkas kipinä
Kuin elokuvissa
Kuinka kaunista on
Laulaen sateessa
Muista mua
Over The Rainbow
Piensa en mi
Raindrops Keep Falling On My Head
Räystäät jos tippuu
Romance
Romanssi
Sateenkaaren tuolla puolen
Se
Singin’ In The Rain
Smile
This love
What A Wonderful World
2011
Aliina
En se olla saa
Hiljainen satama
Jack
Kesä piirtyi sydämeen
Leijun hetkeksi pois
Millainen laulu jää
Monta kuolemaa
Myrskyn maa
Tanssit taikurilla
Tuo viini pöytään
Vielä jää
2012
Jealous Sky
Kaunis rietas onnellinen
Teflon Love
2014
Alku
Elämäsi tärkein ilta
Ikuisesti
Kun Pariisi kuolee
Liekeissä
Malagaan
Muuri
Rakkaudella merkitty mies
Sinä ansaitset kultaa
Tanssii kuin John Travolta
Unohdutaan

n/a
En milloinkaan, en kostaan (Jari Sillanpää & Marita Taavitsainen)
Lumilinna
Vierellesi kaipaan
ALBUMS BY JARI SILLANPÄÄ
Al ritmo latino!
Albumi
Auringonnousu
Hän kertoo sen sävelin
Hyvää joulua
Jari Sillanpää
Kaikkien aikojen parhaat
Kuin elokuvissa
Kuninkaan kyyneleet
Määränpää tuntematon
Millainen laulu jää
Onnenetsijä
Parhaat
Rakkaudella merkitty mies
Varastetut helmet
THE BEST RATED SONGS BY JARI SILLANPÄÄ
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Takes 2 To Tango293.48
THE MOST KNOWN SONGS BY JARI SILLANPÄÄ
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Takes 2 To Tango293.48


Copyright © 2021 Hung Medien. Design © 2003-2021 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.11 seconds