LOGIN
  SEARCH
  

FINNISH CHARTS 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
FORUM
Bug Report
Mitä Suomi Soittaa (1954-1987) - book
A peek into a Studio
Finnish ESC entries on the FI single...
FRANKIE HATEZ "QUIET PEOPLE"


 
HOMEFORUMCONTACT

JOEL HALLIKAINEN
0 fans
Become a fan

Songwriters and producers
Joel Hallikainen, Timo Koivusalo

DISCOGRAPHY JOEL HALLIKAINEN
Discography Singles

TitleLabelRelease
Vain sinulleFazer1992
KuurankukkaFinnlevy1992
Sininen on kesäyöFinnlevy1992
HalipulaFazer1994
JoulurauhaaFazer1996
Kaikki muuttuuSuomi-Solistit1997
Perjantai-lokakuuSuomen Sävel2000
 
Discography Albums - Studio

TitleLabelRelease
Joel HallikainenFazer1992
Anna vierellesi tullaFazer1993
Kellastuneet kirjeetFazer1995
YksinSävel1997
Kimpassa (Joel Hallikainen & Timo Koivusalo)Tähti1998
Kun maailma elääSävel1999
OnnenpyörässäSävel2000
Enkeli pieniSävel2002
Puhu minulleSävel2006
Miljoonan ruusun maaSävel2007
Kaunis elämäAXR2013
 
Discography Albums - Best Of

TitleLabelRelease
20 suosikkia (Kuurankukka)Fazer17/02/1997
 
JOEL HALLIKAINEN IN FINNISH CHARTS
Albums

TitleEntryPeakweeks
Kellastuneet kirjeet35/199567
Joulurauhaa46/1996373
Yksin14/1997115
Kun maailma elää17/1999203
Enkeli pieni35/2002381
Kaunis elämä19/2013392
SONGS BY JOEL HALLIKAINEN
Sort by: Title | Year
Äidille
Aika kulkee
Aika luopua
Aika pienet siivet
Aika voi kaiken muuttaa
Aikuinen rakkaus
Älä nuku
Älä pelkää
Andreada (Joel Hallikainen & Timo Koivusalo)
Anna ajan armahtaa
Anna vierellesi tulla
Antaa menneiden mennä
Antaa surun mennä
Asemahalli (Joel Hallikainen & Timo Koivusalo)
Elämä jatkuu (Joel Hallikainen & Timo Koivusalo)
Elämä on kaunis
Enkeli pieni
Entä sitten
Entä sitten (Joel Hallikainen & Timo Koivusalo)
Haihtuu päivät
Halipula
Hengitän sinua
Hiekkalinna
Hiljaisuus parantaa
Huoliiko kukaan
Hyvää huomenta
Hyvää syntymäpäivää - tyttö pieni
Hyvän puolella
Hyvästi voi sanoa vain kerran
Ikuisuus
Ilta tulee aina liian pian
Isän ikävä
Jäljet jää tiehen
Joulurauhaa
Joutsen
Käärinliina
Kaikki muuttuu
Kaipaus
Kaksi vain
Kassi täynnä koti-ikävää
Kaukaa näkee paremmin
Kaunis elämä
Kellastuneet kirjeet
Kerran portilla
Kerro mitä on rakkaus
Kielet kitaran (Joel Hallikainen & Timo Koivusalo)
Kiitos
Kiitos elämälle
Kimppa kestää (Joel Hallikainen & Timo Koivusalo)
Kipu kuuluu elämään
Kohtalon koura
Kotimaa
Kuin ollut oisit siinä aina
Kuinka voit väittää
Kuivaa kyyneleet
Kukaan ei tiedä
Kuljen taas kotiinpäin
Kun juhlat loppuu
Kun maailma elää
Kun paljon antaa
Kuurankukka
Kylpyammeella yli Atlantin
Kyyneleet
Lähtevien laivojen satama
Lapsi ikkunassa
Laulujen taika
Liehu vaan
Loista loista mun tähtönen
Lumihiutaleita
Maa voi olla taivas
Miehen kyyneleet
Mietin elämää
Mihin kaarnalaivat katoaa
Miljoonan ruusun maa
Milloin elämä alkaa
Mitä on rakkaus
Mitä sanoisin
Muistojain en anna
Muuttokuorma (Joel Hallikainen & Timo Koivusalo)
Niin vähän on valmista (Joel Hallikainen & Timo Koivusalo)
Nimesi sun
Odota
Öinen valo ikkunassa
Ole siinä (Joel Hallikainen & Timo Koivusalo)
Ole sinä siinä
Olen kiitollinen
Olen silloin lähelläsi
Oletko nähnyt
Omenapuu
On niin monta syytä jatkaa
Onnenpyörässä
Onnensirpale
Opetuslapset
Orvot enkelit
Pahvitähti
Paljon sanomatta jää
Perjantai-lokakuu
Pieni ihme
Pini odottaja
Pojalleni
Polvihousupoika
Portsari ja pastori
Puhtaan valkoinen
Puhu minulle
Pyykkipäivä
Rullaportaat
Ruskanvärit (Joel Hallikainen & Timo Koivusalo)
Sadan vuoden päästä
Särkynyt
Siipirikko
Sillalla
Sinä olet
Sininen on kesäyö
Soittajan muisto
Soittajan taivas
Surun pisaroita
Sydänsuruja
Tahdon nähdä huomisen
Tähtien maa
Taikauni
Tämä kaipuu
Tämä maa
Tämä yö
Tummat tulet
Tunnetko rakkauden
Tuntematon
Tuomenkukka
Tuulet
Uudelleen
Vain lainaa
Vain saattaa saan (Joel Hallikainen & Timo Koivusalo)
Vain sinulle
Valon annoit maailmaan
Valtatie
Vanha mies
Vanha tie
Vie minut pois
Vielä kerran kierrän tään maan
Viimeinen huikka
Viimeinen kerta
Virta
Yhdessä olemme ehjät (Joel Hallikainen & Timo Koivusalo)
Yksi plus yksi
Yksin
ALBUMS BY JOEL HALLIKAINEN
20 suosikkia (Kuurankukka)
Anna vierellesi tulla
Enkeli pieni
Joel Hallikainen
Joulurauhaa
Kaunis elämä
Kellastuneet kirjeet
Kimpassa (Joel Hallikainen & Timo Koivusalo)
Kun maailma elää
Miljoonan ruusun maa
Onnenpyörässä
Puhu minulle
Yksin


Copyright © 2018 Hung Medien. Design © 2003-2018 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 0.23 seconds