LOGIN
  SEARCH
  

FINNISH CHARTS 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
FORUM
Finnish singles chart archive
Sisältää hitin
Bug Report
Mitä Suomi Soittaa (1954-1987) - book
A peek into a Studio


 
HOMEFORUMCONTACT

KAIJA+KOO
1 fan
Show fans

Become a fan


DISCOGRAPHY KAIJA KOO
Discography Singles

TitleLabelRelease
Kuka keksi rakkaudenWEA1993
Niin kaunis on hiljaisuusWarner Music Finland1993
Seuraavassa elämässäWEA1995
UnihiekkamyrskyWEA1997
Minun tuulessa soiWEA1998
TinakenkätyttöUniversal1999
Jos sua ei ois ollutWEA2000
Ex-nainenUniversal2000
Mikään ei riitäUniversal01/04/2002
VapaaSorto07/07/2010
Kaunis rietas onnellinenWEA28/09/2011
Kuka sen opettaaWEA21/02/2014
 
Discography Albums - Studio

TitleLabelRelease
Tuulten viemääWEA1994
TuulikelloWEA1995
UnihiekkamyrskyWEA1997
Operaatio JalokivimeriWEA1998
TinakenkätyttöUniversal1999
Mikään ei riitäUniversal2002
Viiden minuutin hiljaisuusUniversal2004
H-HetkiBonnier2007
IrtiSori17/11/2010
Kuka sen opettaaWEA11/04/2014
Sinun naisesiWarner04/11/2016
 
Discography Albums - Best Of

TitleLabelRelease
Suomen parhaatFazer1994
 
KAIJA KOO IN FINNISH CHARTS
Singles

TitleEntryPeakweeks
Tinakenkätyttö43/1999105
Mikään ei riitä15/2002152
Vapaa28/2010130
Kaunis rietas onnellinen42/2011712
Kuka sen opettaa10/2014176
Nää yöt ei anna armoo (Kaija Koo feat. Cheek)41/201667
Syypää sun hymyyn37/2017122
Mun sydän36/201874
Onnellinen loppu05/2020142
Sateenkaari pimeessä17/2021142
 
Albums

TitleEntryPeakweeks
Tuulikello30/1995712
Unihiekkamyrsky16/1997117
Operaatio Jalokivimeri18/1998114
Tinakenkätyttö45/1999511
Tuuleen piirretyt vuodet 1980-200041/2000521
Mikään ei riitä19/2002210
Viiden minuutin hiljaisuus40/200438
H-Hetki44/2007108
Irti47/2010220
Tähtisarja - 30 suosikkia34/2011461
Kaunis rietas onnellinen - Parhaat 198040/2011235
Kuka sen opettaa16/2014148
Sinun naisesi46/2016462
Taipumaton17/202117
SONGS BY KAIJA KOO
Sort by: Title | Year
1983
Muodikkaat kasvot
Pelihalli
1984
Kolmen jälkeen aamulla
Velho
1985
Kaikki vanhat filmit
Kuka huutaa
Tyhjyys
Yösilmät
1986
D.J. Alice
Eksyneet
Jotain Tärkeää
Kerro että kaipaat
Kevään ensilunta
Kun savukkeet on loppuneet
Pelkään sua, pelkäät mua
Suuri sydän
1993
Hanat aukeaa
Kuka keksi rakkauden
Kylmä ilman sua
Matkalla kotiin
Niin kaunis on hiljaisuus
Rakkauden partaalla
Seison vierelläsi
Tämä yö
Tule lähemmäs Beibi
Tuulten viemää
Viimeinen lento
1995
Jouluna kotiin
Kuiskaaja
Maailman tuulet vie
Menneen talven lumet
Seuraavassa elämässä
Taivas sisälläni
Tulisit edes käymään
Tuulikello
Viimeiset hitaat
Viisasten kivi
Viisi vuodenaikaa
1997
Avaruuden kevät
Ei yksi pääsky kesää tee
Läpinäkyvää
Meidät on arvottu
Minä muistan sinut
Mitä siitä
Pitkä hiljaisuus
Sinua päin
Suurempi muita
Totuus viiltää
Unihiekkamyrsky
1998
Hyviä öitä
Kenelle kellot soi
Kultainen ranta
Maraton
Minun tuulessa soi
Operaatio jalokivimeri
Päivät lentää
Savu hälvenee
Siipiveikko
Valomerkin aikaan
Vedet virtailee
1999
Aino
Allround-mies
Ex-nainen
Isä
Joku toinen saa sua odottaa
Kaljaa pöytään
Kanoottiretki
Magneettimies
Taas mua viedään
Tinakenkätyttö
Uni ei tuu
2000
Jos sua ei ois ollut
2002
Et voi satuttaa enää
Hakaniemen pitkä silta
Hallelujaa
Mikään ei riitä
Mitä jäljelle jää
Nuku pois
O-ou
Sä oot täällä tänään
Saa koskettaa
Siellä jossain
Yhtä kaikki
2004
Aika jättää
Alan jo unohtaa
Anna anteeksi
Huone kahdelle
Illan tullen
Kylmät kyyneleet
Me ei olla sankareita kaikki
Mikä sua vaivaa
Mitä sitten Laura
Pois mielestä
Taivas aukeaa
Viiden minuutin hiljaisuus
2007
Erottamattomat
Jotain häviää
Mentävä on
Miltä se tuntuu?
Minä uskon
Olen nähnyt rakkauden
Rauhaa vaan
Rukoilen
Sydän laulaa
Tanssii itsensä kanssa
Valeria
2010
Ja mä laulan
Koruton
Mul on yö
Onni vaihteita vaihtelee
Rakkaus on voimaa
Seinäruusu
Tulkoon tuulet
Vanhaa suolaa
Vapaa
2011
Kaunis rietas onnellinen
2012
Katson sineen taivaan
Mikä siinä on
Pariisi-Helsinki
2014
Ajoin koko yön
En pelkää pimeää
Kaksi lastua vain
Kuka sen opettaa
Muuttunut mies, muuttunut nainen
Silmät kiinni
Supernaiset
Surulapsi
Sydän vähän kallellaan
Vihalla raivolla lämmöllä kaiholla
2016
En ole valmis vielä lähtemään
Hei DJ!
Hillitse itsesi
Huoli pois
Joku jonka vuoksi kuolla
Nää yöt ei anna armoo (Kaija Koo feat. Cheek)
Siniset tikkaat
Sinun naisesi
Tahdon mitä ne kaikki tahtoo

n/a
Mun sydän
Onnellinen loppu
Sateenkaari pimeessä
Syypää sun hymyyn
ALBUMS BY KAIJA KOO
H-Hetki
Irti
Kaunis rietas onnellinen - Parhaat 1980
Kuka sen opettaa
Mikään ei riitä
Operaatio Jalokivimeri
Sinun naisesi
Suomen parhaat
Tähtisarja - 30 suosikkia
Taipumaton
Tinakenkätyttö
Tuuleen piirretyt vuodet 1980-2000
Tuulikello
Tuulten viemää
Unihiekkamyrsky
Viiden minuutin hiljaisuus


Copyright © 2021 Hung Medien. Design © 2003-2021 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.00 seconds