LOGIN
  SEARCH
  

FINNISH CHARTS 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
FORUM
Bug Report
Mitä Suomi Soittaa (1954-1987) - book
A peek into a Studio
Finnish ESC entries on the FI single...
FRANKIE HATEZ "QUIET PEOPLE"


 
HOMEFORUMCONTACT

KIRKA
0 fans
Become a fan


DISCOGRAPHY KIRKA
Discography Singles

TitleLabelRelease
Ehkä suukon antaa saanScandia1968
Pitkän tien pääScandia1969
Viimeiseen mieheenScandia1969
VenusScandia1970
Saat kaikenScandia1970
Ilon lauluScandia1970
Mamy BlueScandia1971
Hey JudeScandia1971
Silta yli synkän virranScandia1971
Kanelipuun allaScandia1972
Varrella virranScandia1973
Liikaa stadiinEMI1974
EnergiaDelta1974
KyyneleetCBS1981
Tuo tyttö on munCBS1981
HengaillaanCBS1984
SusannaCBS1984
Uusiin taivaisiinFlamingo1986
HiljaisuuttaFlamingo1989
Anna käsiFlamingo1989
Ota lähellesiFlamingo1990
Kauneimmat lauseetFlamingo1991
Kasvot peilissäFlamingo1991
Pyydä vainFlamingo1992
Ei rakkaus yötä pelkääFlamingo1992
Tie huomiseenBluebird1996
TaikaaRCA2000
 
Discography Albums - Studio

TitleLabelRelease
KirkaColumbia1982
HengaillaanColumbia1984
Anna käsiFlamingo1989
Kasvot peilissäFlamingo1991
Pyydä vainFlamingo1992
Tie huomiseenRCA1996
Suuri hetkiBMG2000
Sinut siinä näänRCA2002
Elämääni eksynytRCA10/2005
 
Discography Albums - Best Of

TitleLabelRelease
20 suosikkia (Surun pyyhit silmistäni)Fazer1995
20 suosikkia (Hän kuudentoista on)Fazer1996
20 suosikkia (Mamy Blue)Fazer02/10/1998
 
KIRKA IN FINNISH CHARTS
Singles

TitleEntryPeakweeks
Liian monta24/1999102
Strangers In The Night / I Have Played Rock'n'Roll43/200763
Den glider in20/201191
 
Albums

TitleEntryPeakweeks
Tie huomiseen42/1996512
Hetki lyö - Kirkan hitit44/1997814
Hetki lyö - Kirka 1967-199744/1997112
Mestarit Areenalla (Kirka, Hector, Pave Maijanen & Pepe Willberg)05/1999141
Hetki lyö38/2000222
Suuri hetki39/2000107
Sinut siinä nään39/2002135
Elämääni eksynyt43/2005262
40 unohtumatonta laulua10/2006215
30 suosikkia07/2007154
Kaikki parhaat 1967-200713/2007219
SONGS BY KIRKA
Sort by: Title | Year
Aamuun asti tanssittiin
Aika onnellisin
Aitoa taikaa (Kirka & Kim Lönnholm)
Älä härnää
Alku kaiken kauniin
Amen
Anna käsi
Anna paistaa
C'mon Let's Boogie
Daniel
Den glider in
Desperado
Ehkä suukon antaa saan
Ei rakkaus yötä pelkää
Eksyneet
Elämääni eksynyt
En saa mistään tyydytystä
En tosissaan
Energia
Et mennä saa
Häikäisy oot vaan
Halleluja (Anna, Muska & Kirka)
Hän kuudentoista on
Hengaillaan
Hetki lyö
Hey Jude
Hiljaisuutta
Huonot naiset
Hymyn vain mä haluan
Ihmeihminen
Ilon laulu
Jos saan duunin
Jos sulta sielu karkaa
Kahden
Kaikki nyt ohi on
Kaksi luonnonlasta
Kaksin elämään
Kalinka
Kanelipuun alla
Karvas viini
Kasvot peilissä
Katu kuin autiomaa
Kaukainen valo
Kauneimman laulun
Kauneimmat lauseet
Kesä muuttaa kaupunkiin
Kesäpäivät
Koko pitkän yön
Kuin Don Juan
Kuin tuhka tuuleen
Kuinka voikaan olla julmaa
Kulkurit rakastaa
Kulman kundit
Kun alkaa rock'n roll
Kun kaipaa niin
Kun katsoo mua hän silmiin
Kun mies löytää naisen
Kun olet siinä
Kun sinut siinä nään
Kun yö tulee vastaan
Kuulut mulle
Kyyneleet
Lady Madonna
Läpi unisen maan
Lauantaiyö
Laulu maailmalle
Leijat
Liian monta
Liikaa stadiin
Lilja, ruusu, kirsikkapuu
Luulet sä tosiaan
Maa
Maggie May
Mamy Blue
Miten ihmeellinen oot
Mr. Wonderful
Mrs. Robinson (Kirka & Sammy)
Muistathan
Muistoja, muistoja vain
Neidonryöstö
Niin kauan
Niin paljon kyyneleitä
Niin paljon se sattuu
Niinpä niin
Noitanainen
Nuoruus
Odotan sinua kotiin
Öinen blues
Ole luonani
Olen syytön
Olet tie jonka löysin
Oo Marie
Ota lähellesi
Ota tämä kaipuu
Oudot tunteet
Päällä maan alla kuun
Pääsi rinnallein painuu
Pääskynen
Paha suu
Paina puuta (Kirka, Anna, Ykä & Muska)
Pari kulta rahaa
Pienen pojan nukkeshow
Pikku Elvis
Pikku-Kallen päivän huuli (Kirka, Anna, Ykä & Muska)
Pikkuveli
Pintaa
Pitkän tien pää
Pyydä vain
Rakastan enemmän
Raskas työ
Riviera (Kirka, Anna, Ykä & Muska)
Sä tiedät yksin, mistä aloittaa
Sä vain
Saat kaiken
Sadness In Your Eyes
Saimme kauniin maan
Sateinen päivä
Se riittää
Sielun aurinko
Sielun peili
Siivet
Siks' oon mä suruinen
Silloin (Marion & Kirka)
Silta yli synkän virran
Siniset silmät
Sinut kun saan
Sinuun minä luotan
Sitä se on
Strangers In The Night / I Have Played Rock'n'Roll
Sua tarvitsen
Sulle sydämeni antaisin
Suojaton
Suruilta suojaan
Surun pyyhit silmistäni
Susanna
Sydämeen viilsit haavan
Sydämen ääni riittää
Taas nousen junaan
Tahdon kotiin nukkumaan
Tahdon näyttää tien
Taikaa
Taivaan nään tähtineen
Taivas ja maa
Tämä rakkaus
Tänään niin yksin oon
Tätä päivää tahdon rakastaa
Tie huomiseen
Toisenlainen nainen
Toukokuu
Tulit kaukaa
Tunnetko
Tunteet meitä pyörittää
Tuo tyttö on mun
Tyhyys
Unohdit tulla takaisin
Uusiin taivaisiin
Vain luoja tietää sen
Vain muistot jää
Vapaana taas
Varjot
Varrella virran
Venus
Vesuvius
Viimeiseen mieheen
Viis siitä veisaan
Yhteiset päivät ja yöt
Yksinäisyys kolkuttaa
Yö kanssasi
Yö Ylla nukkuvan maan
Yön lapsi
ALBUMS BY KIRKA
20 suosikkia (Hän kuudentoista on)
20 suosikkia (Mamy Blue)
20 suosikkia (Surun pyyhit silmistäni)
30 suosikkia
40 unohtumatonta laulua
Anna käsi
Elämääni eksynyt
Hengaillaan
Hetki lyö
Hetki lyö - Kirka 1967-1997
Hetki lyö - Kirkan hitit
Iskelmäkansio
Kaikki parhaat 1967-2007
Kasvot peilissä
Kirka
Mestarit Areenalla (Kirka, Hector, Pave Maijanen & Pepe Willberg)
Ota lähellesi
Pyydä vain
Sinut siinä nään
Surun pyyhit silmistäni
Suuri hetki
Tie huomiseen
THE BEST RATED SONGS BY KIRKA
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Hengaillaan183.61
THE MOST KNOWN SONGS BY KIRKA
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Hengaillaan183.61


Copyright © 2018 Hung Medien. Design © 2003-2018 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 0.28 seconds