LOGIN
  SEARCH
  

FINNISH CHARTS 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
FORUM
Finnish singles chart archive
Matia Bazar chart placements
Sisältää hitin
Bug Report
Mitä Suomi Soittaa (1954-1987) - book


 
HOMEFORUMCONTACT

TITTA
0 fans
Become a fan

Songwriters and producers
Joonas Angeria, Titta Hakala, Kaisa Korhonen

DISCOGRAPHY TITTA
Discography Singles

TitleLabelRelease
Mä tiiän et mä saanRCA12/05/2017
TerapiaanRCA24/04/2020
Vain yksi sinä (Spekti feat. Titta)Kaiku05/06/2020
Jos en mä sua saaRCA19/06/2020
MarsiinRCA25/09/2020
Elämä on nytRCA16/04/2021
Ihana miesSony11/02/2022
IhmeitäSony28/10/2022
Onni pitkästä ilostaSony14/04/2023
Aina rakastunu surullisiinSony18/08/2023
 
TITTA IN FINNISH CHARTS
Singles

TitleEntryPeakweeks
Vain yksi sinä (Spekti feat. Titta)24/2020161
SONGS BY TITTA
Sort by: Title | Year
Aina rakastunu surullisiin
Bikinit
Elämä on nyt
Ihana mies
Ihmeitä
Jos en mä sua saa
Mä tiiän et mä saan
Maalima Ioppuu tänää
Marsiin
Niin yli susta
Onni pitkästä ilosta
Terapiaan
Vain yksi sinä (Spekti feat. Titta)


Copyright © 2024 Hung Medien. Design © 2003-2024 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.23 seconds