LOGIN
  SEARCH
  

FINNISH CHARTS 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
FORUM
Finnish singles chart archive
Matia Bazar chart placements
Sisältää hitin
Bug Report
Mitä Suomi Soittaa (1954-1987) - book


 
HOMEFORUMCONTACT

TITTA
0 fans
Become a fan

Songwriters and producers
Titta Hakala, Joonas Angeria, Kaisa Korhonen

DISCOGRAPHY TITTA
Discography Singles

TitleLabelRelease
Mä tiiän et mä saanRCA12/05/2017
TerapiaanRCA24/04/2020
Vain yksi sinä (Spekti feat. Titta)Kaiku05/06/2020
Jos en mä sua saaRCA19/06/2020
MarsiinRCA25/09/2020
Elämä on nytRCA16/04/2021
Ihana miesSony11/02/2022
IhmeitäSony28/10/2022
Onni pitkästä ilostaSony14/04/2023
Aina rakastunu surullisiinSony18/08/2023
 
TITTA IN FINNISH CHARTS
Singles

TitleEntryPeakweeks
Vain yksi sinä (Spekti feat. Titta)24/2020161
SONGS BY TITTA
Sort by: Title | Year
2017
Bikinit
Mä tiiän et mä saan
2020
Jos en mä sua saa
Marsiin
Terapiaan
Vain yksi sinä (Spekti feat. Titta)
2021
Elämä on nyt
2022
Ihana mies
Ihmeitä
2023
Aina rakastunu surullisiin
Onni pitkästä ilosta

n/a
Maalima Ioppuu tänää
Niin yli susta


Copyright © 2024 Hung Medien. Design © 2003-2024 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.08 seconds